فروشگاه اینترنتی نمکستان

فروشگاه اینترنتی نمکستان

فروشگاه اینترنتی نمکستان

فروشگاه اینترنتی نمکستان

فروشگاه اینترنتی نمکستان

۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

خواص سماق در لاغری

دوشنبه, ۳۰ بهمن ۱۳۹۶، ۰۲:۳۶ ب.ظ

اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن

اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن در سایت جسارت

خواص سماق در لاغری ,خواص سماق لاغری,خواص سماق برای لاغری,خواص سماق قرمز برای لاغری,سماق و چربی سوزی,سماق برای چربی سوزی,سماق و لاغری,رابطه سماق و لاغری,سماق لاغری,خوردن سماق و لاغری,سماق و ماست برای لاغری,ماست و سماق لاغری,رابطه سماق با لاغری,سماق لاغری شکم,خواص سماق لاغری,سماق برای لاغری خوبه,سماق برای لاغری خوب است,سماق باعث لاغری میشود,سماق برا لاغری,رژیم لاغری سماق,خوردن سماق برای لاغری,ماست و سماق برای لاغری

اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن

خواص سماق در لاغری , خواص سماق لاغری , خواص سماق برای لاغری , خواص سماق قرمز برای لاغری

در این مطلب از سایت جسارت به اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

این گیاه اغلب در مناطق مدیترانه‌، جنوب ایتالیا و آسیای شرقی به ویژه در ایران دیده می ‌شود. انواع متنوعی دارد که برخی از آنها جنبه ‌ی تزیینی‌ داشته و اگر حواسمان نباشد، می ‌تواند موجب مسمومیت و خارش گردد.  در یونان باستان از چوب سماق برای رنگ آمیزی پارچه‌های پشمی استفاده می‌شده است و در کشور ایتالیا از این گیاه برای رنگ دادن به چرم استفاده می کردند.  در برخی از کشورها از سماق نوشیدنی تهیه می‌ کنند که برای تسکین درد معده و اختلالات گوارشی موثر است.

خواص سماق در لاغری

تا به حال چند راه را برای خلاص شدن از اضافه وزن امتحان کرده‌اید؟! چند دوره رژیم لاغری را نیمه‌کاره رها کرده‌اید؟! معمولا در هر جمعی که حاضر می‌شویم هر شخص نسخه‌ای برای لاغر شدن می‌پیچد و ما هم تا مدتی سرگرم به کار بردن آن می‌شویم. در میان روش‌های گوناگون این بار به شما پیشنهاد می‌کنیم خواص سماق برای لاغری را در روزچین بخوانید، شاید این نسخه ارزان قیمت مقبول بیفتند و کارگشا باشد.

خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کنند. رادیکال های آزاد با تخریب سلول های بدن نقش مهمی در بروز انواع سرطان دارند. بنابراین آنتی اکسیدان ها از بروز سرطان ها جلوگیری می کنند.

خواص سماق لاغری

نام علمی سماق Rhus Coriaria است که در قدیم به آن سماک نیز می‌گفتند. در واقع فارسی آن سماک و معرب آن سماق است. سماق برای ما ایرانی‌ها خوراکی آشنایی است. یکی از سین‌های هفت‌سین سفره نوروز باستانی، نماد رنگ طلوع خورشید و سمبل صبر و بردباری است. چاشنی‌ای که رفیق جدانشدنی کباب کوبیده ناب ایرانی است. بد نیست کمی درباره خواص سماق بدانیم.  قبل از اینکه به خواص سماق برای لاغری اشاره کنیم، یک نکته مهم را فراموش نکنید: اگر می‌خواهید به شیوه درست و اصولی و بدون صدمه زدن به سلامتی‌تان لاغر شوید حتما با متخصص تغذیه مشورت کنید. یادتان باشد که هیچ قرص، دارو و دمنوشی بدون تغذیه مناسب و ورزش باعث تناسب اندام شما نمی‌شود. پس هر روشی که به شما پیشنهاد می‌شود صرفا یک توصیه کمکی است و نه راه قطعی.

برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابتی ها، ترکیب شدن گلوکز (قند خون) با پروتئین های حیاتی بدن است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها می انجامد. مطالعات نشان می دهد که سماق تا 81 درصد از بروز این فرایند جلوگیری می کند.

خواص سماق برای لاغری

سماق طبیعتی سرد و خشک دارد و سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C و امگا ۳ است. سماق به دلیل خاصیت چربی‌سوزی به افرادی که به دنبال لاغرکننده‌های طبیعی هستند، توصیه می‌شود.  سماق از بین برنده چربی، از بین برنده سلول‌های سرطانی، رسیدن به تناسب اندام، رفع تهوع، مناسب برای بیماران دیابتی، موثر در درمان آلزایمر، رماتیسم، نقرس، مشکلات قلبی-عروقی، اسهال مزمن و اسهال خونی، تقویت لثه‌ها، کنترل فشار خون و کمک به سلامت دستگاه گوارش از جمله فوائد سماق هستند.

علت افزودن سماق به کباب این است که خوردن گوشت کباب شده باعت تولید آنزیم‌هایی در بدن می‌شود که مضر هستند. سماق می‌تواند اثر این آنزیم ها را خنثی کند. – در رفع غلظت خون موثر است. خوردن گرد سماق با آب سرد از خونریزی داخلی جلوگیری می کند. غرغره ی جوشانده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است. مالیدن آب جوشانده ی سماق روی محل ضربه دیده، از ورم آن جلوگیری می کند.

خواص سماق قرمز برای لاغری

گیاه سماق و دمنوش تهیه شده از آن چربی سوز است و باعث از بین رفتن چربی بدن می‌شود و به همین دلیل به تناسب اندام کمک می‌کند. بیشتر گیاهان دارویی باعث پاکسازی بدن، تحریک متابولیسم یا سوخت و ساز بدن، افزایش حجم ادرار و دفع آن و بهبود گوارش می‌شوند.  بیشتر دمنوش‌های گیاهی به ویژه دمنوش سماق، سرشار از اسید اسکوربیک یا همان ویتامین C هستند که یک آنتی اکسیدان قوی برای دفع چربی‌ها، سلول‌ها و بافت‌های مرده و آسیب‌دیده به حساب می‌آید. سماق نیروی کمکی خوبی برای دستگاه گوارش نیز محسوب می‌شود. مصرف سماق به بدن کمک می‌کند تا از شر رادیکال‌های آزاد به ویژه در دستگاه گوارش خلاص شود.

اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن

خواص سماق در لاغری , خواص سماق لاغری , خواص سماق برای لاغری , خواص سماق قرمز برای لاغری

 گردی که روی میوه سماق می‏نشیند و به آن خاک سماق می‏گویند، بسیار قابض و کمی تلخ است و به علت داشتن املاح، از ترشحات بی رنگ زنانه جلوگیری می‏کند. منوراژی (خونریزی رحم) و خونریزی در فواصل قاعدگی را کاهش می دهد. خونریزی سینه (هموپتزی) را کم می کند.

سماق و چربی سوزی

طرز تهیه دمنوش سماق : یک تا دو قاشق سماق پودر شده را در آب جوش بریزید و مانند چای معمولی آن را دم کنید. چون طبیعت سماق سرد است پیشنهاد می‌کنیم کمی نبات سفید به آن اضافه کنید. بعد دمنوش را مدت کوتاهی کنار بگذارید تا ته‌نشین شود و از یک صافی ریز رد کنید تا کاملا صاف شود. حالا دمنوش سماق شما آماده است.

اسهال معمولی و اسهال خونی را برطرف می کند. کمپرس با سماق در التیام زخم، سوختگی، اگزما، ترک نوک سینه و عضو ضرب دیده موثر می باشد. برای رفع تهوع و استفراغ ، سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کرده و مصرف نمایید. چای سماق برای کاهش تعریق به کار می رود.

سماق برای چربی سوزی

خوردن سماق تازه مسمومیت ایجاد می‌کند، بنابراین فقط از سماق خشک استفاده کنید، فراموش نکنید اگر طبعتان سرد است سماق را به تنهایی مصرف نکنید و حتما آن را با یک مصلح مانند نبات یا گیاهان با طبع گرم استفاده کنید. سماق تحریک کننده اشتها نیز هست و به دلیل اینکه حاوی تانن است یبوست‌زا نیز محسوب می‌شود. پس در خوردنش زیاده‌روی نکنید.  یادتان باشد اگر از بیماری خاص یا حساسیت غذایی رنج می‌برید قبل از مصرف دمنوش سماق یا سماق خشک با پزشک معالجتان مشورت کنید.

خواص سماق در لاغری

  • صفدر مرادی

خواص ماش در بارداری برای کودکان برای مو چیست

خواص ماش,خواص ماش در طب سنتی,خواص ماش سبز,خواص ماش در بارداری,خواص ماش برای کودکان,خواص ماش سیاه,خواص ماش پخته,فواید ماش در طب سنتی,خواص جوانه ماش در طب سنتی,خواص ماش طب سنتی,خواص ماش از نظر طب سنتی,خواص ماش سبز در بارداری,خواص ماش سبز در بارداری,خواص ماش سبز چیست

ماش

در این مطلب از سایت جسارت به خواص ماش در بارداری برای کودکان برای مو چیست می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.mash یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.ایرانیان قدیم mash را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد mash نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش mash است که در انتهای مطلب توضیح مختصری راجع به نحوه ی پخت آن ذکر خواهیم کرد. این دانه خاص ایران و خاور میانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی ندارد.

ماش

این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از mash استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.امروزه نیز به خاطر ارزش غذایی بالای این گیاه، در موارد آشپزی و نیز سلامتی، استفاده‌های فراوانی می‌شود.

 کلسترول یک ماده چربی مانند و مومی است که در کبد و سایر سلول‌ها ساخته شده و در بعضی از انواع غذاهای خاص از جمله لبنیات، تخم مرغ و گوشت یافت می‌شود. بدن برای عملکرد عادی و مناسب به میزان مناسبی کلسترول نیاز دارد. دیواره ها و غشاء سلولی بدن برای تولید هورمون، ویتامین D و اسیدهای صفراوی که به هضم چربی کمک می‌کند نیاز دارد، البته این نیاز مقدار محدودی بوده و اگر خیلی بیشتر از میزان مورد نیازتان دریافت کنید، بدنتان در خطر انواع بیماری از جمله بیماری های قلبی قرار می‌گیرد.اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از mash را به شما توصیه می‌کنیم. دانه‌های mash دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می‌پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی‌دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می‌دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می‌پردازد.غذاهای سرشار از فیبر رژیمی محلول، به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کنند و این کار را با تشویق به تولید گیرنده‌های LDL که مسئول بیرون راندن کلسترول بد اضافی از جریان خون هستند، انجام می‌دهند.مصرف روزانه 10 تا 25 گرم فیبر محلول برای کاهش کلسترول بد نیز توصیه می‌شود. هر پیمانه mash حاوی 1/9 گرم فیبر رژیمی تام است.

mash و دیگر حبوبات ماده‌ای به نام مهار‌کننده پروتئاز دارند که می‌تواند در برابر سرطان سینه اثر محافظ داشته باشد. مهار‌کننده پروتئاز تقسیم سلول‌های سرطانی را کند کرده و به این ترتیب از تشکیل تومور جلوگیری می‌کند.

دیابت یا بیماری قند (یا Diabetes Mellitus) یک اختلال سوخت و سازی (متابولیک) در بدن است. در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می‌رود یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی‌تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد. نقش اصلی انسولین پایین آوردن قند خون توسط سازوکارهای مختلف است. دیابت دو نوع اصلی دارد. در دیابت نوع یک، تخریب سلول‌های بتا در پانکراس منجر به نقص تولید انسولین می‌شود و در نوع دو، مقاومت پیش رونده بدن به انسولین وجود دارد که در نهایت ممکن است به تخریب سلول‌های بتای پانکراس و نقص کامل تولید انسولین منجر شود. در دیابت نوع دو مشخص است که عوامل ژنتیکی، چاقی و کم‌تحرکی نقش مهمی در ابتلای فرد دارند.mash از جمله حبوباتی است که دارای شاخص قند پایینی است و مصرف آن برای افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود.

mash، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و mash نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریبا 3/16 گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است.مصرف mash هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین‌داری را که پورین گیاهی دارند،‌محدود کنند. البته ترکیبات پورینی در mash نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت می‌کند.

ماش چیست

mash، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تأمین پروتئین گیاهی هستند و mash نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریباً 3/16 گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تأمین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است.مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که mash برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود

بهتر است که این ماده غذایی به صورت جوانه مصرف ‌شود.یادتان باشد که استفاده از mash به این شکل خواص آن را چند برابر می‌کند زیرا فرآیند جوانه زدن باعث می‌شود همه مواد مغذی به‌خصوص آهن در دسترس، افزایش یابد پس برای مبتلایان به کم‌خونی بسیار مفید است.

امام رضا ع و خوردن ماش

امام رضا (علیه السلام)در پاسخ به یکی از یارانش درباره ی بهق (شبیه برص، لکه های روی پوست ) فرمودند : mash تازه را درفصل نوبر خودش بردار و همراه با برگش بکوب و آب آن را بگیر و ناشتا بخور و بر روی بهق بمال .

توصیه های طب سنتی در مورد ماش

1.طبع mash کمی سرد و خشک است.

2. استفاده زیاد آن باعث زیاد شدن خلط آن میشود.

3. خوردن mash برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن هستند مفید میباشد.

4.  کسانی که مبتلا به بیماری دستگاه گوارش میباشند از mash کمتر استفاده کنند.

5. ضماد آرد mash برای رفع التهابات سطحی بدن بخصوص لک و پیسی به کار میرود.

6.یک غذای خوب برای کسانی که اسهال شدهاند mash و برنج کمچربی است.

7.برای درمان ورم mash تازه بجوشانید، سپس له کنید با زرده تخممرغ مخلوط کرده بر موضع ورم بمالید.

فواید ماش

8. mash التهابهای صفرا را از بین میبرد.

9.  تسکین دهنده سرفه است.

10. خوردن زیاد mash برای دندانها مضر است.

11. وجود پتاسیم در mash باعث شستشوی کلیهها و پایین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب میگردد.

12. به خاطر داشتن فسفر و کلسیم نقش آن در رشد اطفال انکارناپذیر است.

13. به خاطر داشتن آهن برای اشخاص کم خون مفید است.

14. mash باعث افزایش ترشح انسولین در بدن میگردد.

15. خام گیاه خواران به خاطر داشته باشند اگر میخواهند جوانه mash استفاده کنند حتماً کمی جوانه را حرارت بدهند.

16. کسانی که نقرس دارند کمتر بخورند.

خواص ماش در بارداری

17. خوب است که بدانید mash خاصیت چاق کنندگی ندارد در نتیجه کسانی که میخواهند لاغر شوند یک وعده غذای خود را جوانه پخته شده ماش قرار دهند.

18. کسانی که یبوست دارند و میخواهند از mash استفاده کنند بهتر است ابتدا ماش را قدری تفت داده سپس بلغور کرده پوست آن را بگیرند آن گاه غذا درست کنند.

19. برای اعضای بدن که خواب رفته و بیحس شده است با ضماد پخته mash مالش دهید.

20. برای درمان کک مک پودر ماش را با عرق مورد مخلوط کرده به صورت ضماد بگذارید.

21. کسانی که صرع دارند از ماش پوست کنده استفاده کنند.

22. خوردن mash باعث ازدیاد شیر میگردد.

خواص ماش برای کودکان

23. mash مسکن درد بواسیر است البته باید پوست کنده آن خورده شود.

24. کسانی که سکسکههای مقاوم دارند با خوردن mash پخته برطرف میگردد.

25.  مصرف زیاد mash باعث ضعف قوه باه میشود.

26. برای درمان اگزما mash را پخته با سرکه مخلوط نموده در محل بگذارید.

ماش

  • صفدر مرادی

چای سبز در بارداری

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۲ ق.ظ

خواص و عوارض مصرف چای سبز در بارداری و حاملگی

خواص و عوارض مصرف چای سبز در بارداری و حاملگی در سایت جسارت

چای سبز در بارداری,چای سبز در بارداری مضر است,چای سبز در بارداری ضرر دارد,چای سبز در بارداری,مضرات چای سبز در بارداری,فواید چای سبز در بارداری,اثر چای سبز در بارداری,چای سبز برای بارداری مضر است,آیا چای سبز در دوران بارداری مضر است,خوردن چای سبز در بارداری مضر است,خوردن چای سبز در دوران بارداری مضر است,چای سبز برای زنان باردار مضر است؟,آیا مصرف چای سبز در دوران بارداری مضر است,چای سبز برای بارداری ضرر دارد,آیا چای سبز برای بارداری ضرر دارد,چای سبز در دوران بارداری ضرر دارد,خوردن چای سبز در بارداری ضرر دارد,آیا چای سبز در دوران بارداری ضرر دارد,خوردن چای سبز در دوران بارداری ضرر دارد,چای سبز برای زنان باردار ضرر دارد,ایا خوردن چای سبز در دوران بارداری ضرر دارد,تاثیر چای سبز در بارداری,خواص چای سبز در بارداری,چای سبز بارداری,تاثیر چای سبز در دوران بارداری,تاثیر چای سبز بر بارداری,تاثیر چای سبز در باردار شدن,تاثیر چای سبز در حاملگی,تاثیر بخور چای سبز در بارداری,تاثیر مصرف چای سبز در بارداری,خواص چای سبز در دوران بارداری,مضرات چای سبز در دوران بارداری,فواید چای سبز در دوران بارداری,خاصیت چای سبز در بارداری,خواص چای سبز در حاملگی,خواص چای سبز+ بارداری,عوارض چای سبز در حاملگی,عوارض چای سبز در دوران بارداری,عوارض خوردن چای سبز در بارداری,مضرات مصرف چای سبز در بارداری

چای سبز در بارداری , چای سبز در بارداری مضر است , چای سبز در بارداری ضرر دارد , چای سبز در بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و عوارض مصرف چای سبز در بارداری و حاملگی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.توصیه های علمی وجود ندارد که بگوید نباید از مصرف چای سبز در دوران بارداری خودداری کنید. بنابراین لذت بردن از یک فنجان یا دو بار در روز را از دست ندهید.با این حال، نباید بیش از حد چای سبز نوشیدنی مصرف کرد، زیرا بسته به اینکه چگونه آن را دم کنید، کافئین کمتری نسبت به چای استاندارد دارد.به میزان 200 میلی گرم کافئین در روز، که حدود سه یا چهار فنجان چای سبز است، نگه دارید. این حد باید شامل تمام منابع کافئین باشد، بنابراین قهوه، نوشابه، کولا، نوشیدنی های انرژی و شکلات را در مقدار روزانه خود شمارش کنید.

چای باعث کاهش جذب اسید فولیک بدن می‌شود که برای جنین بسیار حیاتی است. علاوه بر این همه انواع چای حاوی کافئین (هر چند به مقدار کم) هستند و بنابراین مصرف آن در حاملگی باید محدود و کم شود.مصرف متوسط آن در حین حاملگی ضرر خاصی ندارد. با این‌که چای سبز برای سلامتی انسان مفید شناخته شده است در سال های اخیر در مورد مصرف آن در بارداری نظرات مخالفی مطرح می شود. تنها دلیلی‌ که اکنون برای مفید بودن آن بیان می‌شود این است که چای سبز حاوی آنتی‌اکسیدان است و ضد سرطان است. آنتی‌اکسیدان‌ها موادی هستند که موجب پیشگیری از آسیب سلولی و بروز بیماری‌هایی مثل افزایش فشار خون، بیماری‌های قلبی و برخی انواع سرطان می‌شوند. بعضی مطالعات هم نشان داده‌اند که چای موجب سلامت بیشتر دهان و استخوان و افزایش مقاومت بدن در مقابل ویروس‌ها و باکتری‌ها می‌شود و خوردن آن برای مبتلایان به این بیماریها مفید است

چای سبز در بارداری

توصیه متخصصین برای خانم های باردار عدم مصرف چای سبز در این دوران است و به دلیل کافئین بالای آن حساسیت  بیشتری در مصرف آن ذکر شده است.  بیش از ۴ هزار سال است که  چای سبز به عنوان یک نوشیدنی مهم در آسیا استفاده میشود چون اعتقاد بر این است که این چای به هضم غذا، تنظیم قند خون و کنترل خونریزی کمک میکند. با وجود همه این خواص چای سبز حاوی کافئین زیادی است که مصرف آن را در دوران بارداری با اما و اگرهای زیادی مواجه کرده است.  فواید چای سبز چای سبز حاوی آنتی اکسیدنهای زیادی است که برای مقابله با سرطان بسیار مفید تلقی میشود.این چای خواص آنتی اکسیدانی قوی‌تری نسبت به چای سفید و سیاه دارد. چای سبز همچنین دارای اسید اسکوربیک یا همان ویتامین C و مواد معدنی مانند روی، منگنز و کروم است.

چای سبز در بارداری , چای سبز در بارداری مضر است , چای سبز در بارداری ضرر دارد , چای سبز در بارداری

دلیل دیگر برای کمتر مصرف کردن آن این است که میزان جذب آهن را (که برای خون‌سازی در دوران بارداری بسیار مهم است) کاهش می‌دهد. بنابراین پیشنهاد می‌شود که در مصرف انواع چای اعتدال را رعایت کنید و به‌خصوص آن‌ را همراه با قرص اسید فولیک و آهن یا بلافاصله بعد از غذاهای سرشار از آهن استفاده نکنید.

چای سبز در بارداری مضر است

مطالعات نشان داده چای سبز میتواند به کاهش خطر ابتلای فرد به بیماری‌های قلبی عروقی، پوسیدگی دندان، سنگ کلیه و سرطان کمک میکند. با وجود تمام این مزایا، مصرف چای سبز در دروان بارداری به دلیل محتوای پر کافئینی که دارد چندان توصیه نمیشود. 

مزایای چای سبز در بارداری خطر پره اکلامپسی در زنان بارداری که فشار خون بالا دارند، زیاد است. بنابراین مصرف چای سبز میتواند به تنظیم فشار خون بالا کمک کند. تحقیقات نشان داده چای سبز میتواند سیستم ایمنی بدن را هم در دوران بارداری تقویت کند.

اما همه اینها به این شرط است که در مورد مصرف آن با پزشک مشورت شود.  کافئین چای سبز مناسب نیست با وجود تمام مزایای چای سبز برخی متخصصان هشدار میدهند مادران باردار نباید زیاد از این چای استفاده کنند.

چای سبز در بارداری , چای سبز در بارداری مضر است , چای سبز در بارداری ضرر دارد , چای سبز در بارداری

مطالعات نشان می‌دهند زنانى‌که به میزان 1 تا 2 فنجان چاى سبز در روز حدود 3 ماه قبل از باردارى و طى 3 ماهه اول می‌نوشند، دو برابر بیشتر با خطر داشتن کودکى با نقایص لوله عصبى روبه‌رو هستند.

چای سبز در بارداری ضرر دارد

به طور کلی یک فنجان چای سبز ۲۰ میلی گرم کافئین دارد که البته در مقایسه با همین اندازه قهوه که ۱۲۰ میلی گرم کافئین دارد، زیاد نیست اما توصیه کلی به زنان باردار این است که مصرف کافئین را در این دوران کم کنند کافئین باعث میشود آب زیادی از بدن دفع شود و اگر به اندازه کافی آب ننوشید بدن کم آب میشود. 

کافئین همچنین از جفت عبور کرده و جریان خون جنین را کاهش میدهد. ثابت شده است سطوح بالای کافئین میتواند منجر به سقط جنین، تولد جنین مرده و نوزاد با وزن کم شود.  جذب اسید فولیک را کم میکند این نوشیدنی با متابولیزاسیون اسید فولیک تداخل ایجاد میکند.

چای سبزی ماده‌ای به نام گالات دارد که  می‌تواند سطح فولات را در بدن کاهش دهد.  اسید فولیک یا فولات یکی از مهمترین مواد مغذی در طول بارداری است. یکی از تحقیقات نشان می‌دهد خطر نقص لوله عصبی مثل اسپینا بیفیدا در نوزادانی که مادران آنها در زمان لقاح یا ابتدای بارداری از مقدار زیادی چای سبز استفاده کرده‌اند افزایش پیدا می‌کند.

چای سبز در بارداری , چای سبز در بارداری مضر است , چای سبز در بارداری ضرر دارد , چای سبز در بارداری

همانطور که می­دانید ایجاد نوسانات هورمونی در بدن زنان حامله، اغلب به افسرده شدن این مادران منجر می­شود. تیامین موجود در چای سبز، ترکیبی است که به عنوان یک ماده آرامش­بخش در بدن مادران باردار عمل کرده و به درمان افسردگی بعد از زایمان آن­ها هم کمک زیادی خواهد کرد.

خواص چای سبز در بارداری

نقص لوله عصبی مثل اسپینا بیفیدا معمولا در اثر کمبود اسید فولیک بوجود می آید.  چه مقدار چای مناسب است نوشیدن چای سبز در حد اعتدال مشکلی ایجاد نمیکند به همین منظور معمولا گفته میشود ۲ تا ۳ فنجان در سه ماهه دوم اشکالی ندارد.

از آنجا که خطر بالقوه چای سبز بر سطح فولات به اثبات رسیده است باید در سه ماهه اول از نوشیدن این چای پرهیز کنید اما مصرف آن در سه ماهه دوم و سوم با اندازه‌ای که گفته شد اشکالی ندارد. 

مصرف برگ سبز با چای سبز اگر به نوشیدن این چای علاقه دارید باید در کنار آن از مواد غذایی غنی از فولات مانند سبزیهای برگ سبز هم زیاد استفاده کنید. همه زنان باردار باید در طول روز دست کم ۴۰۰ تا ۶۰۰ میکروگرم اسید فولیک دریافت کنند. در نهایت اینکه در مورد مصرف این چای در بارداری با پزشک مشورت کنید.

چای سبز در بارداری

  • صفدر مرادی

کاکائو در طب سنتی

دوشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۱۴ ق.ظ

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون در سایت جسارت

کاکائو در طب سنتی,کاکائو طب سنتی,خواص کاکائو در طب سنتی,مضرات کاکائو در طب سنتی,شیر کاکائو در طب سنتی,پودر کاکائو در طب سنتی,کاکائو و طب سنتی,شیر کاکائو طب سنتی,خواص کاکائو طب سنتی,مضرات کاکائو طب سنتی,کاکائو از نظر طب سنتی,خواص شکلات تلخ در طب سنتی,خواص کاکائو از نظر طب سنتی,کاکائو و فشار خون,رابطه کاکائو و فشار خون,کاکائو فشار خون,کاکائو برای فشار خون,اثر کاکائو بر فشار خون,خواص کاکائو برای فشار خون,تاثیر کاکائو در فشار خون

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص در مانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد

از نظر خاستگاه قهوه، معروف است که درخت قهوه بومى حبشه و از آن دیار برخاسته است. گفته مى‏ شود که شهرت و خواص قهوه مرهون چوپانى است که در حبشه در حین چراندن گوسفندانش، روزى مشاهده مى‏ نماید که گوسفندان پس از خوردن دانه‏ هاى میوه قهوه فعالیت و نشاط خاصى یافته‏ اند؛ و انتشار داستان مشاهدات این چوپان سرآغاز شهرت خواص دانه ‏هاى قهوه شده است.

کاکائو در طب سنتی

هنگامی که اسپانیایی ها وارد مکزیک شدند از اندیشه رشد پول شگفت زده گردیدند. دانه های کاکائو به اروپا، آفریقا و سپس فیلیپین برده شد. کاکائو در گذشته شیک و مد روز بوده و توسط طبقات مرفه استفاده می شد. فرانسوی ها با هدف تسلط و سلطه بر این صنعت به بهبود طعم و مزه آن افزودند. آن گاه آن را به انگلستان معرفی نمودند. کاکائو به لحاظ فوایدش برای سلامت بدن بسیار با ارزش و گران بها بود. هندی ها متوجه رشد کاکائو در فیلیپین شده و تخم آن را با خود به جاکارتا بردند. اولین کاشت توسط آفت های قارچی پژمرده و خشک شد که آن ها دست به کشت دوباره زدند. هلندی ها بسیار اشتیاق داشتند کاکائو را با هزینه کمتر به اروپا ببرند.برای این کار به توسعه طرز تهیه و روند آن پرداختند که به آن کاکائو هلندی می گویند. در مرحله تخمیر تولیدات است که جابجایی کاهش میزان اسیدی با یک عامل قلیایی اتفاق می افتد. امروزه این عمل بیشتر با جوش شیرین انجام می شود.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

همچنین  گویند سبب اطلاع بر آن آنست که، شیخ ابوالحسن شاولى رحمه الله تعالى که در کوهستان یمن صومعه داشت، و مریدان او به سبب کثرت شب بیدارى و ریاضات کسل و مانده مى‏شدند، بعضی از مریدان اتفاقاً ثمر آن را یافته خوردند رفع کسل و ماندگى ایشان شد؛ و این را به دیگران گفتند ایشان نیز خوردند و نفع یافتند. لذا به پیر خود گفتند و او حکم نمود که در آب جوش داده آب آن را بیاشامند؛ پس چون این میوه را در آب جوش داده آب آن را مى ‏آشامیدند باعث رفع کلال و ملال ایشان مى‏ شد. پس رفته رفته شهرت تمام یافت و تجار در کل بلاد بردند و منتشر ساختند.

کاکائو طب سنتی

کاکائو ارزان تر هلندی به انگلستان برده می شود و به طور انبوه به بازار عرضه می شود. یک شیمیدان سوئیسی مخلوط شیر با کاکائو را امکان پذیر کرد. او کشف کرد که کاکائو کم چرب می تواند با شیر کم آب و یا تبخیر شده و مخلوط گردد. این دستاورد جدید شکلات شیری، یک موفقیت فوری کسب و کار برای شکلات سوئیسی شد. امروزه شرکت های بسیاری در زمینه تهیه، ترکیب و مخلوط کاکائو فعالیت می کنند. دستورالعمل ها و ترکیبی که از چربی بالای کاکائو و تخمیر استفاده می کنند حاوی بیشترین خواص و فواید برای سلامت هستند. یک شکلات شیرین دارای 15-35 درصد کاکائو و مقادیر زیادی شکر است. شکلاتی که بیش از 50 درصد کاکائو دارد، در دسته شکلات تلخ قرار می گیرد. یک شکلات نیمه تلخ و شیرین حاوی 50-70 درصد کاکائو می باشد اما وقتی محتوی کاکائو به بیش از 70 درصد می رسد ما آن را تلخ و شیرین می نامیم. برخی از 70 درصد کاکائوها هنوز شکلات شیری محسوب می شوند و این زمانی است که شیر جامد موجود در آن ها از 2 درصد بیشتر باشد.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

قهوه از اوان قرن پانزدهم به سایر مناطق مشرق زمین رفته، و معروف است که اولین قهوه‏ خانه ها در شهر مکه در اوایل قرن شانزدهم میلادى ایجاد و افتتاح شده است. پس از آن مصرف آن بتدریج به اروپا نیز وارد و معمول گردید. در سال ۱۶۵۴ اولین قهوه‏خانه در شهر مارسى فرانسه دایر گردید و پس از آن بتدریج در تمام اروپا و سایر مناطق عالم منتشر و معمول شده است.

خواص کاکائو در طب سنتی

فواید کاکائو وقتی بیشتر است که شکلات شیری نباشد. برای تخمیر کاکائو که به طور طبیعی تولید شده به چهار تا هفت روز زمان نیاز است. تخمیر همان طور که برای انگورها نیز اتفاق می افتد باعث کاهش شکر، کشتن میکروب ها و طعم و عطر خوب می گردد. تحقیقات در مورد خواص درمانی کاکائو هم چنان ادامه دارد. داستان های متناقض بسیاری در مورد خواص کاکائو برای سلامت بدن وجود دارد. یافتن مطالعه و تحقیقات در مورد افتراق بین آن دسته از مردمی که شکلات با چربی و کاکائو بالا مصرف می کنند و آن هایی که از نوع مواد قلیایی و بدون چربی استفاده می نمایند امری دشوار است. در یک بیان وسیع از یک طرف کاکائو خوب تخمیر شده طبیعی و از سوی دیگر کاکائو به عمل آوری نادرست به نام شکلات شیری وجود دارد. محتوی و عنصر اصلی در شکلات شیری شکر است.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

کاکائو را بیشتر مردم تحت عنوان شکلات کاکائویی می‌شناسند . کره کاکائو نیز در شیرینی‌پزی، پردازش توتون، صابون و فرآورده‌های آرایشی استفاده می‌شود و گران‌ترین چربی جهان است.  کاکائو به عنوان دارویی انرژی‌بخش، شادی‌آفرین و تقویت‌کننده قلب شناخته می‌شود .

مضرات کاکائو در طب سنتی

خواص و مزایای درمانی کاکائو : کاکائو باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و بریگهم و بیمارستان زنان بوستون در تحقیقات خود 15 نفر از افراد زیر 50 سال و 19 نفر از افراد بالای 50 سال را مورد مطالعه قرار دادند. پس از مصرف چهار تا شش روز کاکائو غنی از فلاونون جریان خون به طور چشمگیری در هر دو گروه بهبود یافت. قابل توجه آن که در گروه مسن تر تأثیر آن بیشتر بود نتایج این تحقیقات در مجله فشار خون مورخ 24 آگوست 2006 میلادی منتشر گردید. نتیجه آن است که کاکائو غنی از فلاونون باعث بهبود عملکرد قلب و عروق در دوران کهولت سن خواهد شد.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

در بعضی از مطالعات ثابت شده است کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می‌شود. این گیاه به عنوان ضدعفونی‌کننده و انگل‌کش نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. از خواص دیگر کاکائو می‌توان به خاصیت ادرارآوری، قاعده‌آوری و سقط‌کنندگی آن اشاره کرد.

شیر کاکائو در طب سنتی

کاکائو کلسترول را بهبود می بخشد : بالتیمور از برنامه طب داخلی دانشگاه جانزهاپکینز به تجزیه و تحلیل نتیجه مصرف کاکائو تلخ غنی از فلاونون بر روی 28 داوطلب سالم در طول یک هفته پرداخت. کلسترول بد داوطلبان 6 درصد کاهش داشته و کلسترول خوب افزایش 9 درصدی نشان داد.  کاکائو جریان خون به مغز را گسترش می دهد. گروه مغز و اعصاب بوستون به مطالعه 34 نفر داوطلب سالم بین سنین 66-78 پرداخت. آنان در مطالعه جریان خون به مغز داوطلبان از دستگاه اولتراسوند مخصوص اندازه گیری استفاده کردند. کاکائو به رژیم غذایی داوطلبان به مقادیر فراوان اضافه شد. با گذشت یک هفته جریان خون آنان به میزان 6-14 درصد بالغ گردید. گروه محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف بالای کاکائو باعث کاهش سکته مغزی و زوال عقل می گردد. این یافته در مورخ 4 آپریل 2008 منتشر شد.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشکی لب‌ها و چشم استفاده می‌کنند. کاکائو انرژی‌بخش بوده و باعث از بین رفتن بی‌حالی، سختی‌های زایمان ، حاملگی و روماتیسم می‌شود.  محلی‌ها از کاکائو در درمان مارگزیدگی و جراحت‌ها نیز بهره می‌برند.

پودر کاکائو در طب سنتی

کاکائو سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد : دانشگاه بارسلونا اسپانیا به این نتیجه دست یافت که مصرف طولانی مدت کاکائو سرشار از فلاونون باعث بهبود پاسخ گلبول های سفید به التهاب و تورم در حیوانات آزمایشگاهی گردید. هم چنین به این نتیجه رسیدند که لازم است مطالعات دراز مدتی در مورد بررسی این موضوع در مورد انسان صورت گیرد. این یافته در مورخ 6 ژانویه 2009 منتشر شد. کاکائو فشار خون را کاهش می دهد : محققان در انجمن سرطان آتلانتا آمریکا 133 نفر از سرخپوستان قبیله کونا ساکن در پاناما را با 183 نفر از افراد این قبیله که به منطقه وراکروز نقل مکان کرده بودند مقایسه کردند. فشارخون به طور چشمگیری در میان گروه ساکن در پاناما پایین تر بود. آزمایش ادرار مشخص کرد که هیچگونه تفاوتی در نمک مصرفی رژیم غذایی آن ها نبوده است. بررسی رژیم غذایی از 118 قلم نشان داد که آن ها رژیم غذایی مشابهی داشتند تنها گروه دارای فشار خون پایین تر 10بار بیشتر کاکائو غنی از فلاونون مصرف کرده بودند.

کاکائو در طب سنتی

  • صفدر مرادی