کندر
خواص و خاصیت خوردن کندر در دوران بارداری و سقط جنین چیست
بسیار شنیده ایم که کندر را برای بیشتر شدن هوش توصیه می کنند.در واقع این گیاه گیاهی دارویی است از راسته افراها (Sapindales) که از صمغ آن هم به عنوان خوشبو کننده استفاده میشود. صمغ کندر را اغلب با اسفنددانه میسوزانند.
کندر
این گیاه مقوی قلب-حافظه-صاف شدن صدا-ضد خلط خونی-واقعیت این است که نام علمی این گیاه Boswellia thurifera یا B. sacra است. طعم این عصاره بسیار تلخ می باشد.گفتنی است محققان
دریافتند که تجویز این ماده ، به ویژه دوز g/kg0/05 ، در دوران بحرانی رشد و نمو سیستم عصبی جنین و نوزاد ، سبب افزایش چشمگیر قابلیتهای یادگیری ، به ویژه تقویت و نگهداری حافظه می گردد . از این
رو به نظر می رسد که کندر می تواند دارای تاثیری مثبت بر روند تکامل مغز و به احتمال زیاد شکل گیری مناسب درختهای دندریتی ، اکسونها و برقراری ارتباطات صحیح بین آنها است.
بهتر است بدانید که آنرا کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آنرا در یک استکان آب حل کرده و میل نمایید بهترین شیوه استفاده است .
کندر چیست
گفتنی است که همچنین میتوانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده نمایید اما کمی تلخ میباشد.
خواص این ماده
در واقع جویدنش لثه را محکم میکند و بوی دهان را میزداید برای حافظه مفید است و روایت شده برای حفظ قرآن و قطع ادرار و بلغم از آن میل کنید.
پس از خاصیت های بی شمار کندر بهره ببرید تا حافطه قویتری داشته باشید.
راههای دیگر تقویت حافظه؛ تغذیه و ورزش مناسب، مسواک زدن، خوردن غذاهای حاوی گلوکز و کلیسیم و فسفر و ویتامین(مثل خرما، عسل، هویج، پرتقال، سبوس گندم و لبنیات)، مطالعهی روزانه(حداقل نیم ساعت در روز)، مصرف کندر، گذاشتن حنا بر سر، ذکر صلوات و آیت الکرسی، خوردن گوشت گردن(مثل بز و مرغ)، دائمالوضو بودن، پوشاندن سر در هنگام سرما و بعد از استحمام،- ۹۷/۰۲/۰۹