آموزش کامل دستور تهیه ترشی بندری خوشمزه و تند در منزل

طرز تهیه ترشی بندری بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه ترشی بندری , ترشی بندری , دستور تهیه ترشی بندری

اگر شما هم نام ترشی بندری را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

آموزش کامل دستور تهیه ترشی بندری خوشمزه و تند در منزل

ترشی بندری یکی از انواع چاشنی‌های غذایی بسیار تند و خوشمزه است.

ترشی بندری اصیل همان‌طور که از نام آن مشخص است باید حسابی تند و تیز باشد و حتما از فلفل برای تهیه آن استفاده شود.

مواد لازم برای تهیه ترشی بندری :

تمرهندی :♦: یک بسته

موسیر :♦: 50 گرم

هویج  :♦: 3 عدد

خیار :♦: 3 عدد

رب انار ترش  :♦: 1 لیوان

بادمجان متوسط :♦: 3 عدد

سیر :♦: 1 بوته

کرفس   :♦: 2 شاخه

گل کلم :♦: 1 کیلو

فلفل سبز ریز :♦: 50 گرم

سیب زمینی ترشی   :♦: 0/5 کیلو

ادویه ترشی   :♦: 1 تا 2 قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی :♦: 5 عدد

آب گوجه فرنگی غلیظ :♦: 1 لیوان

سبزی معطر خرد شده(نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) :♦: 1 لیوان

آموزش کامل دستور تهیه ترشی بندری خوشمزه و تند در منزل

میزان تندی ترشی بندری را باید با کم‌کم اضافه‌کردن فلفل و بنا به سلیقه خود تعیین کنید. پس همه ادویه‌ها را هم‌زمان اضافه نکنید.

طرز تهیه ترشی بندری , ترشی بندری , دستور تهیه ترشی بندری

طرز تهیه ترشی بندری :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی بندری ابتدا باید

فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.

تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.

 هویج ها و سیب زمینی ها و سیرها را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.

برگ های کرفس را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.

خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.

 موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.

بوته های گل کلم را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.

سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.

بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛

سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

 ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.

مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

 

آموزش کامل دستور تهیه ترشی بندری خوشمزه و تند در منزل

بسیاری از افراد برای تهیه ترشی بندری از رب انار و تمبر استفاده نمی‌کنند زیرا اضافه‌کردن این مواد، رنگ قرمز زیبای این ترشی را تیره می‌کند اما

توصیه می‌کنیم این دو ماده خوشمزه را حذف نکنید زیرا طعم بندری بسیار منحصر به ‌فردی به ترشی شما می‌دهد. 

طرز تهیه ترشی بندری , ترشی بندری , دستور تهیه ترشی بندری

آموزش کامل دستور تهیه ترشی بندری خوشمزه و تند در منزل