طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی مخلوط خوشمزه در منزل
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی مخلوط خوشمزه در منزل
طرز تهیه ترشی مخلوط بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام ترشی مخلوط را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی مخلوط خوشمزه در منزل
مواد لازم برای تهیه ترشی مخلوط :
گل کلم :♦: 1 و نیم کیلوگرم
برگ کلم :♦: نیم کیلوگرم
سبزی معطر پاک کرده ( ترخان، مرزه و نعناع) :♦: نیم کیلوگرم
فلفل دلمه ای متوسط :♦: 3 عدد
کرفس خرد شده :♦: 2 ساقه
لوبیا سبز خرد شده :♦: 250 گرم
هویج خرد شده :♦: نیم کیلوگرم
موسیر :♦: 2 بوته
فلفل سبز تند :♦: 3 یا 4 عدد
بادمجان :♦: 1 کیلوگرم
پیاز ریز :♦: نیم کیلوگرم
موسیر خشک :♦: 100 گرم
سیب زمینی ترشی :♦: نیم کیلوگرم
نعنای خشک :♦: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :♦: به اندازه لازم
زردچوبه :♦: 1 قاشق غذاخوری
ادویه ترشی :♦: 2 قاشق غذاخوری
سرکه :♦: به اندازه لازم
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی مخلوط خوشمزه در منزل
استفاده از همه ی سبزیجاتی که به عنوان مواد لازم در ابتدا آورده ایم یا کم و زیاد کردن هر کدام به سلیقه و ذائقه ی شما بستگی دارد.
طرز تهیه ترشی مخلوط :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه ترشی مخلوط ابتدا باید
همه ی موادی را که برای استفاده در ترشی تدارک دیده اید تمیز بشویید.
در شستن گل کلم دقت و وسواس کافی به خرج دهید چون ممکن است لا به لای ساقه ها و زیر گلهای زیبای آن کرم وجود داشته باشد.
همه ی مواد را که شسته اید در سبد قرار دهید تا آب اضافه ی آن برود.
اگر نتوانستید پیاز ریز تهیه کنید می توانید پیاز های معمولی را خرد کرده و در ترشی استفاده کنید اما پیاز ریز ترشی شما را زیباتر می کند.
برای اینکه پوست پیازهای ریز راحتتر کنده شود آنها را مدت کوتاهی در آب بخیسانید.
تمام مواد جز پیاز ریز را در اندازه های دلخواه خرد کنید. هر قدر اندازه ها کوچکتر باشند ترشی سریعتر می رسد.
مواد را در دستمالهای تمیز و در مکان مناسب که دور از گرد و غبار و دیگر آلودگی ها باشد کاملا پهن کنید تا خشک شوند.
از آنجایی که بادمجان طعمی تلخی دارد برای اینکه طعم ترشی شما بهتر شود بعد از خرد کردن بادمجانها (نیازی به کندن پوست بادمجان نیست) آنها را در سرکه بجوشانید.
نیازی به استفاده از سرکه ی طبیعی نیست چون بعد از جوشاندن بادمجان ها باید سرکه را دور بریزید.
یادتان باشد یکی دو جوش کافی است و گرنه بادمجانها متلاشی شده و خراب می شوند.
بادمجانها را پس از جوشاندن در سبدی که کاملا خشک و تمیز باشد ریخته و روی آن سینی و وسیله ی نسبتا سنگینی قرار دهید تا طی حدود 12 تا 24 ساعت آب اضافی آن خارج شود.
برای استفاده از موسیر، موسیرها را در مقدار زیادی آب خیس کنید و طی 24 ساعت حداقل 3 مرتبه آب آن را عوض کنید و اگر نیاز به پاک کردن دارند آنها را پاک کنید.
وقتی آب موسیرها در آبکش رفت آنها را در پارچه ی تمیزی پهن کنید تا خشک شوند.
وقتی همه ی مواد کاملا خشک شدند زمان ریختن ترشی فرا رسیده است.
برای اینکه همه ی مواد مخلوط شوند از یک ظرف یا پارچه ی تمیز و بزرگ استفاده کنید. یا به تدریج و لایه لایه مواد را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید.
وقتی مواد را در ظروف مورد نظرتان ریختید شروع به ریختن سرکه کنید تا جایی که سرکه کامل روی مواد را بگیرد.
توجه کنید در روزها و دو هفته ی اول به ترشی سر بزنید و اگر روی آن خالی شده بود دوباره سرکه بریزید تا
مواد رویی خشک نمانند زیرا سرکه جذب سبزیجات می شود و سطح آن در ظرف پایین می آید.
سعی کنید برای ریختن و نگهداری ترشی از ظروف شیشه ای استفاده کنید، و
اگر مقدور است ظروف شیشه ای تیره رنگ. زیرا طعم ترشی در ظروف پلاستیکی با مرور زمان عوض می شود و خوشایند نیست.
ظروف ترشی را در محلی خشک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی مخلوط خوشمزه در منزل
استفاده از سیر را در ترشی توصیه نمی کنیم اما موسیر عطر بهتری دارد.
طرز تهیه و روش آماده سازی ترشی مخلوط خوشمزه در منزل
- ۹۷/۰۷/۰۶